Hallo! Ik ben Simone Rog en ik ben fitness en Zumba-instructeur ( ZIN ™) . Met mijn bedrijf “Gewoon Doen! Sport en Bewegen, wil ik op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk mensen aan het bewegen krijgen. Het maakt bij mij niet uit hoe je er uit ziet en ook niet hoe goed je kunt dansen of fitnessen, iedereen is welkom. Elke les is een feestje. Ik heb de licenties om Zumba, Zumba Gold®, Zumba® Kids & Kids Jr te geven.
Kom je bij mij naar Zumba dan garandeer ik je dat je een les krijgt waar je je niet bekeken voelt, waar je jezelf mag zijn en waar je een vrolijk uur zal hebben met fantastische muziek! Heb je liever een ritmisch (lees drummende), swingende en energieke fitness les, dan kun je ook zeker bij mij terecht in de Gewoon Fit!-les.

Heb je vragen, neem dan snel contact met mij op.