Heb je vroeger misschien gedanst en mis je het gevoel weer eens lekker te kunnen dansen? Is je lichaam niet zo snel en soepel meer als het geweest is, maar wil je wel blijven bewegen?  Dans je dan vrolijk bij de Zumba Gold lessen van Gewoon Doen!

Wat is Zumba Gold?
Zumba Gold is een volledige workout op gezellige (Latijns-Amerikaans georiënteerde) muziek. Het versterkt de spieren en maakt de spieren ook los. Zumba Gold is geschikt voor beginners, actieve ouderen en mensen met een blessure. Ben je zwanger en wil je toch blijven doorgaan met Zumba? Ook dat kan met de lessen van Zumba Gold! Voor mensen met een fysieke beperking zijn er oefeningen op een stoel zodat iedereen kan deelnemen aan deze les. 

Lekker dansen en bewegen
Mis je het gevoel weer eens lekker te kunnen dansen of bewegen? Dan zijn de Zumba Gold lessen een uitkomst. Het fijne van de Zumba Gold lessen bij Gewoon Doen! Sport en Bewegen is dat de nadruk ligt op bewegen in een veilige omgeving. Door de knusse bezetting en de gezellige groep voel je je al snel op je gemak in de lessen. Het gaat om het bewegen, het plezier en het geweldige gevoel tijdens de les. Na afloop is er tijd om bij te kletsen onder het genot van kopje thee of koffie in de Lounge (in het CKC).