Gewoon Fit is een fitnessles waarbij zowel aandacht wordt besteed aan het opbouwen van conditie als aan het versterken van de spieren. Bij Gewoon Fit! train je in een kleine groep. Elke week komen de been- en bilspieren aan bod, maar natuurlijk worden de  andere spiergroepen niet overgeslagen. Belangrijk onderdeen in de les zijn o.a drumfitness, dynaband buikspieroefeningen met dan wel zonder strandbal en armspieroefeningen met gevulde waterflesjes.

Gewoon Fit! is een fitnessles voor iedereen voor wie de drempel van de sportschool te hoog is. De instructrice heeft voor iedereen persoonlijke aandacht. Een groot voordeel is dat de lessen van Gewoon Fit! ook gevolgd kunnen worden met de Gewoon Doen!Strippenkaart.

Maar ik heb helemaal geen conditie!
Gewoon Fit! is een les voor iedereen die fit wil worden, zijn en blijven. Dus ook als je geen conditie hebt ben je welkom. In de les zul je je conditie opbouwen en aan je spiervorming werken. 
Mocht je sommige oefeningen door lichamelijke omstandigheden niet kunnen doen, dan wordt er gekeken voor andere oefeningen voor dezelfde spiergroep. (Gewoon Fit! is geen vervanging voor het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut)

Blij bewegen
Omdat werken aan je lichaam niet altijd als plezierig wordt ervaren is de kracht van Gewoon Fit! het bewegen op muziek met een positieve groep mensen. Er wordt niet gekeken naar hoe goed je bent, of hoe je eruit ziet. Iedereen hoort erbij!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan het onderstaande filmpje (let wel, de muziek is niet de muziek uit de les)