Gewoon Doen! Sport en bewegen geeft 4 verschillende lessen.

Gewoon Fit!
Gewoon Fit is een fitness les waarin we met weinig middelen en op leuke muziek aan onze conditie werken. Vaste onderdelen in dit uur zijn warming up, benen en billen, buik en armen. In deze les worden verschillende fitness-stijlen gebruikt zoals o.a. drumfitness.

Zumba
In de Zumba les wordt een uur lang gedanst op een mix van zuid-amerikaanse- en popmuziek. Elke dans heeft een eigen choreografie. Er wordt gewerkt aan conditie, balans en zeker ook aan de verschillende spiergroepen. Het is een uur lang heerlijk en bewegen. Elke les is weer een feestje.

Zumba Gold
Zumba Gold is een les als de Zumba les, met als grootste verschil dat er in deze les niet wordt gesprongen en het gemiddelde tempo van de les ligt iets lager dan het gemiddelde tempo van de Zumba Les. Zumba Gold is geschikt voor iedereen en vooral voor mensen die last hebben van gewrichten, het hoge tempo van Zumba lastig vinden of na een lange tijd weer beginnen met sporten. Zumba Gold is uitermate geschikt voor ouderen en/of mensen met een lichamelijk ongemak.

ZumbaKids
ZumbaKids is de Zumbales voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisisschool (6 t/m 13 jaar). De les heeft een duidelijke structuur waarin dansen en spelen worden afgewisseld. De kinderen leren, behalve de choreografieën, tevens samenwerken, zelfvertrouwen vergroten en respect voor elkaar.